Login RSS
EKSPLODIRAT ĆETE OD SMIJEHA

EKSPLODIRAT ĆETE OD SMIJEHA

Evo kako Bugari testiraju...

GOLA ZAPELA U DIMNJAKU

GOLA ZAPELA U DIMNJAKU

Vrlo uporna žena prije pa...

KAD ''PRANK'' ODE U KRIVOM SMJERU

KAD ''PRANK'' ODE U KRIVOM SMJERU

Pogledajte ovaj video i p...

UZ VIBRATOR I BOŽIĆNE PJESME CURE POSTAJU NEODOLJIVE

UZ VIBRATOR I BOŽIĆNE PJESME CURE P…

Trudile su se čitati pjes...

ZALJUBLJEN: ZADAVIO DJEVOJKU (18) I BACIO U JEZERO

ZALJUBLJEN: ZADAVIO DJEVOJKU (18) I…

Tijelo Dragane Ćirić (18)...

DIDA POLICIJA: NAPRAVIO SI PREKRŠAJ, EVO TI POKLON!

DIDA POLICIJA: NAPRAVIO SI PREKRŠAJ…

Građane Lowella u Massach...

SEXY SARA X SVOJIM GRUDIMA OTPLESALA ZVONČIĆE

SEXY SARA X SVOJIM GRUDIMA OTPLESAL…

Sexy Sara u samo nekoliko...

KAKAV LIK!

KAKAV LIK!

Znači, lik po imenu Paul ...

KNOCKOUT BEER BONG

KNOCKOUT BEER BONG

Nešto novo, nešto divlje....

POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA KADA TRI BAKICE PROBAJU MARIHUANU (VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO TO IZGLEDA KADA TRI…

Američka savezna država W...

Prev Next
Menu

10 seks zapovjedi

ZADOVOLJI SVOG MUŠKARCA! UPUTSTVO ZA UPOTREBU

DESET SEKS ZAPOVIJEDI

Nervira nas što nam ne čitaju misli, što nemaju rendgenski pogled i ne kuže kad nam je dignut oran za močenje. Svjesni smo da nas ne mogu pratiti u seksu i da ih svemu moramo učiti. Ipak alternativa je drkica ili neki feminizirani kretenčić, pa ih nažalost moramo trpit. Ono što nas zapravo nervira je sljedeće:

KONDOMOFILIJA U mračnoj ste sobi, goli, i dignut ti je ko vtraogasno crijevo pod pritiskom već 23 minute jebene predigre. Lagano si ju zajahao, a ona hoće gumicu. Dižeš se, staneš na mačku, lupiš koljenom u rub stola i dok odmotaš celofan, psiho kaže "nama je hladno, idemo mi spavati..." . A smrdi, a masno, a može puknut i ostat unutra, a zaboraviš ga pod jastukom. A osjećaja nigdje. Kao da si nataknuo lignju koja guzi meduzu.

A sADA SPORT I GLAZBA Ženama se može omaknuti i pokušaj iniciranja seksa,ali obavezno deset minuta prije svršetka ultranapaetog filma. To je dio njiihova paklenog plana i to rade namjerno, samo da bi mogle rećći "svinjo, ja ti pušim, a ti gledaš TV" i durit se idućih mjesec dana. Zato primijenite trik! Kad skužite da se sppušta na koljena, nježno odškrinite prozor, sklopite oči više od polovice (ne bi li mislila da žmirite) i uživajte dvostruko - bivajuć pušeni i gledajuć prijenos u odrazu na staklu!

DVOSATNI SEKS Žene stalno blebeću o dugom seksu, a to ukljućuje pola sata predigre, 15 minuta hopsanja (pazeći , naravno, da se gospodične pritom slučajno ne umore i ne povrijede koljena) te, kao šlag na kraju, sat vremena stiskanja i keljenja po tebi koji si znojan i zadihan i najmanje što želiš su njene puse po bradavicama, kosa u očima i podpitanja tipa "jel ti bilo najljepše?", "jesam li ti jedina?" , "kako će nam se zvati beba?" i sl. Ljudi nađimo se negdje na pola sata divljanja, a onda svatko na svoju stranu kreveta. I basta.

DAJ MI LIZ Žene imaju PMS 3 dana u mjesecu. Onda imaju Napad Crvenih Kmera koji traje 5-7 dana. Onda se dva dana 'čiste' i nisu sigurne jel' još teče pa se ne mogu opustiti i nedaju. Onda počinju pretplodni dani koji se pretvaraju u plodne i postplodne i to traje dva tjedna. Onda se treba psihički pripremiti za sljedeći PMS i prođe voz. Muškarac ima šansu pogoditi kad se njoj fakat seksa jednom do dva puta u mjesecu, a njoj se za to vrijeme skuplja lišće po parku i šeće rivom. Ma jebite se.

DOSSIER ESTETIKA Njeni odjevni predmeti ne- iscrpan su izvor uništavanja muškarčeve želje za seksom. Počevši od skupe košulje u kojoj ne smije leći da ju ne zgužva, do hlača koje su nekad tako napete da morate pozvat dva susjeda pa imate filing da derete morsku mačku. Da ne spominjemo kako guza u istim trapericama više nije ona ista na koju vam se digao pola sata prije u birtiji. Tek onda slijedi katastrofa sa skidanjem bodija, haltera i grudnjaka u kojima je sadržano više od pola mliječnih žlijezda zbog kojih ste ostavili dopola popijenu pivu i zbog čega biste sad najradije nekog ubili. I onda njihovo skidanje čarapa kad ti stavi dva ledena tabana pod jaja pa se čudi zašto ti pada. Živjele suknje, tange, ljeto i borova šuma!

TAJ MRAČNI PREDMET ŽELJA
Odbijanje zadovoljavanja mužjaka do svršenog čina, tzv.šlag ba tortu, jedan je od razloga zbog kojih pucaju veze. Ženama se se nakon nekog vremena posvećenog seksu počne piškiti pa odu to obavit. Kako su do tad već svršile, misle da nam je dovoljno što smo se malo oznojili i gurkali pod plahtom pa ignoriraju dovršetak radnje. Pa daj završi posao! Ako ne svršim , to je kao da se Kolumbo vratio nakon Madeire! Halo! The ende je kad izađe ono bijelo, jasno!?

VJEČNA PITANJA U krevetu smo, goli, napaljeni, i onda ona nije sigurna bi li ili ne bi. Prvo ti makne ruku s pipice, onda s cice pa prozbori ono legendarno "Voliš li me?". Postoje i varijacije na temu, tipa "jel ti stalo do mene?" i "misliš li da li je to pametno?" . A ti bi ga gurnuo u toplo. A tebi je sva krv dolje. A tebi se ne razmišlja. Ali zbog koze moraš, pa joj kažeš: "Pa dobro, isusa mu boga, neću valjda ševit neprijatelja!?" A onda se ona naljuti. Pa ga odeš bacit na DVD. Najgore je kad te nakon utovara (i istovara), dok ležiš izmožden na leđima, zapitaju "jel ti bilo lijepo?". Kažeš li bilo što, znaći da si prihvatio konverzaciju i da si najebo jer bi ona sad satima pričala o smislu života, poplavama u Pakistanu i dobroćudnom tumoru limfe tete svoje frendice, one debele iz osnovnjaka koja je sad smršavila. Zato je bolje odglumit da si zaspao. I jel' vam sad jasno zašto hrčemo?!

SINDROM BUDI MI DRUG Kako se ne seksati kad ti se jezivo mrči i samo o tome razmišljaš? ne vidite se 20 dana pa dođete svježi, oprani i poludignuti, pojedete večeru, popijete vince, a ona vam legne u krilo i kaže: "Malo samo pripita, baš mi je divno ovako. Želim zaspati u tvom naručju, ljubi mi tjeme i mrsi kosu." A tebi pimpač kida šlic, gaće su ti ukomadima a ruke drhte. Što onda reći?!

HRVATICA, KATOLKINJA, NEPUŠAČICA Sinodrom smrznutog oslića. Taman kad si svladao osnove seksa, zaljubiš se u propupali cvijetak koji je upravo došao na tvoj faks ili u birc u kvartu. Izdaješ prijatelje, pitaš mamu za savjete, upisuješ se na zbor, pišeš poeziju. Gubiš se, lebdiš, sluziš, ali ona ne da. Došla je iz omanjeg mjesta u Dalmaciji i ne pada joj na pamet leći u krevet s prvim tipom koji naiđe. Kupuješ cvijeće, skidaš zvijezde, vodiš u ZOO, snimaš kazete Ne- parnog valjka i sličnih smradova, gledaš loše i skupe američke kenje. Nakon tri mjeseca popizdiš i uletiš s izravnim pitanjem nako 4 sata smrzavanja na klupi u parku: "Oćeš mi dati više, pliz?!" NA što ona u suzama pobjegne i nestane. Kasnije ćeš ju vidjeti u većini sportskih auta tvoga grada, a kad se jednom zapiješ u nekoj birtiji na jugu države, otkrit ćeš da je snjom spavalo pola tog sela, dogradonačelnik i pop, zbog čega su je i poslali na studij u metropolu...

LAST, BUT NOT LEAST Oslobodili ste stan, oprali ga više puta, počupali dlačice u nosu, odrezali nokte na nogama pa odmaknuli kauč pod koji su odletjeli komadići skorenih pandži, a tad je zazvonilo na vratima. Ona ulazi. Trema je vidljiva, al i nestaje uz prvu čašicu i pogled na grad s balkona. Nakon papice slijedi red glazbe, fotka iz djetinjstva i blagi dodir kad ti kao slučajno u njeno krilo ispadne slika iz albuma. Pa red gledanja u oči, svlačenja, nade i njezina reakcija kad svučeš posljednju krpicu: "Isuse, TO ne ide u mene. Pa nisam Učka!" A ti, iako si se godinama hvalio po kvartu i zarađivao gajbe pive na tulumima, ostaneš bez riječi. Pokušaš par puta onako na blef, kao "evo, pao mi je, mogu li ga ovak friendly ugurati?" , al njoj ne pada na pamet i ode sve u kurac. A tek ako nisi ponosni vlasnik udava, nego simpatićnog sljepića, a ona te pogodi rečenicom "joj kak je slatki mali!" I zato, drage naše, ako vam ne paše, ne govorite ništa, nego odite doma bez riječi.

'Ljubav boli, ali pomaže ako se dobro podmaže' :)

Read more...
Subscribe to this RSS feed